logo-nw2-2019-72dpi

KATTEN FOTOGRAFIE

"Een waardevolle herinnering
voor het leven"

Hoe werkt het
Op een ontspannen wijze maken we een reportage in de studio. Door jarenlange ervaring en het volgen van allerlei dieren cursussen en seminars, weet ik wat ik van het model kan verwachten en hoe ik deze (en hun baasje) kan geruststellen. Ik leg je van te voren uit wat je het beste mee kunt nemen naar de studiosessie. We hebben van te voren ruim contact.
Een buitensessie is ook mogelijk (zie FAQ’s).

Meer informatie
scroll naar beneden voor de FAQ’s

PORTFOLIO

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Shadow
Slider

Veel gestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar de shoot?

Als baasje weet je vast precies welke speeltje jouw kat leuk vindt! In de studio heb ik ook speelgoed liggen, maar mijn ervaring leert dat katten hun eigen lievelingsspeelgoed prefereren. Neem ook wat lievelinssnacks voor je lieveling(en) mee. Een kattenreismand is ook heel prettig.
Er staat een bench in mijn studio die je mag gebruiken. Hou er wel rekening mee dat sommige katten het niet cool vinden, wanneer ze zelf in de spotlight staan, dat er een andere kat meekijkt. Ze raken daardoor vaak erg afgeleid.

Wat als ik een buitenshoot wil met mijn kat, kan dat?

Jazeker. Dit is alleen niet voor alle katten weggelegd. Het model moet al wel gewend zijn om te lopen aan een tuigje. Het liefst trek je de kat een zo dun mogelijk tuigje, met extra dun lijntje, aan i.v.m. nabewerking. Echter, veiligheid staat altijd voorop!

Mag ik met meer dan twee modellen langskomen?

Jazeker. Wanneer je met meer katten (of andere modellen) naar de shoot wilt komen, mag dat natuurlijk, maar dan zit er wel een meerprijs op. Alles gaat in goed overleg, stuur mij daar gerust een berichtje over. Het is ook belangrijk dat de katten gescheiden kunnen worden (d.m.v. evt meerdere reisbenches) zodat het model niet afgeleid wordt door de andere, wachtende, modellen.

. Alle modellen dienen van hetzelfde gezin te zijn!

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer
+31 68147 8149
Studio / werklocatie:
Almere - Haven & werkzaam door heel NL
MAIL
error: Content is protected !!