logo-nw2-2019-72dpi

PUBLICATIES

IMG_6082-web

EyeDea Fotografie heeft in de loop der jaren een aantal maal de eer gehad om op te duiken op verschillende plaatsen in de media.

Het werk is verschenen in een aantal boeken, magazines, drukwerk, verpakkingen, kranten, vervoersmiddelen en soms zelfs op TV. Het betreft hier in sommige gevallen niet alleen het fotografiewerk, maar ook het ontwerp zelf.

Hieronder een kleine greep uit de diverse publicaties van de afgelopen 20 jaar die te maken hebben met de dierenfotografie. Publicaties t.a.v. andere onderwerpen, zoals o.a. architectuur, bloemsierkunst en overige fotografie kun je op www.eyedea.nl vinden.

MAGAZINES

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

ME & MY CAT

Lifestyle magazine voor de kattenliefhebber

Al sinds het prille begin van dit mooie glossy magazine heb ik de eer dat er heel vaak een foto van EyeDea Fotografie op de cover mag shinen. Ook in het binnenwerk staan vaak foto’s van mijn hand. En dan met name bij de rasspecials.

INFO
Me & My Cat, Het stijlvolle magazine voor kattenpersoneel. Alles over rassen, gedrag, gezondheid, verzorging en persoonlijke verhalen van je favoriete huisdier, de kat!

Nabestellingen: https://www.magvilla.nl/magazines/me-my-cat/

Ook leuk, de community: www.meandmycat.community

Lees hier het artikel dat MMC publiceerde over mijn fotografiewerk

ME & MY DOG

Lifestyle magazine voor de hondenliefhebber

Al sinds het jaar 2011, toen Me & My Dog nog in de kinderschoenen stond, heb ik de eer dat er heel vaak een foto van EyeDea Fotografie op de cover mag shinen. Ook in het binnenwerk staan vaak foto’s van mijn hand. En dan met name bij de rasspecials.

INFO
De enige glossy voor baasjes. M&MD is heerlijk magazine met veel leuke en boeiende onderwerpen over honden en hun baasjes. In elke editie twee leuke hondenrassen, voeding, gezondheid en natuurlijk de nieuwste hondenmode.

Nabestellingen: https://www.magvilla.nl/magazines/me-my-dog/

Ook leuk, de community: https://www.meandmydog.community

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider
Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

DIVERSE MAGAZINES

PUBLICATIES IN BINNEN -EN BUITENLAND

In een aantal verschillende magazines zijn foto’s van EyeDea Fotografie opgedoken. In zowel binnen- als buitenland. Hiernaast een kleine selectie uit de verschillende tijdschriften t.a.v. de dierenfotografie die gepubliceerd is.

Tijdschriften, zoals: ZoomNL, LosVast, Hondenvriend, Voor De Poes, Kattenmanieren, Hondenzaken, Onze Hond, Perros & Compañía (ES), Magazine Cane Corso (ES), en nog vele anderen.

BOEKEN

de_savannah_kat_cover_3

De Savannah Kat

ZEER EXCLUSIEF BOEK OVER DIT BIJZONDERE RAS

Het resultaat van een grote klus waar ik ruim 2 jaar aan heb mogen meewerken, met bijna 200 (!) foto’s van mijn hand. Lees hier het artikel.

Auteur: Cindy Schwering
Titel: De Savannah Kat
Cover foto’s : EyeDea fotografie
Illustraties: EyeDea Fotografie & Carolien van Schie
Eerste druk: Dec 2020, Nederlandstalig
ISBN: 978-90-811330-5-0
Harde kaft, 152 pagina’s
Groot, liggend formaat: 297 x 231 mm

Meer info en bestellen kan via Dierenboekenbestellen

Beschrijving
In dit boek lees je alles over het ontstaan, de verschillende generaties, het karakter en het uiterlijk van deze steeds populairder wordende raskat. Ook de aanschaf, socialisatie, verzorging, gezondheid, het fokken en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de waanzinnig mooie foto’s en de speelse vormgeving is dit informatieve boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Savannah-eigenaar!

KLITVRIJE KAT, ZO DOE JE DAT

HET MUSTHAVE BOEK VOOR ELKE KATTENLIEFHEBBER!

Het is weer zover! Heel trots deel ik met jullie de aankondiging van dit boek, waar weer foto’s van o.a. EyeDea fotografie in staan. En nu kans om dit aantrekkelijke en interessante boek met korting aan te schaffen!

Auteur: Wendy Govers-van Thiel
Titel: Klitvrije kat – zo doe je dat
Cover foto : EyeDea fotografie
Illustraties: o.a. EyeDea Fotografie
Eerste druk, juni 2019
168 pagina’s

Meer info en bestellen kan op www.cats-only.nl/boek

Beschrijving
In het leuke 168 pagina’s dikke boek ‘Klitvrije kat, zo doe je dat’ lees je alle noodzakelijke tips & tricks hoe je de vacht van jouw kat in topconditie houdt. Met een prachtige glans, zonder pijnlijke klitten. Deze complete handleiding voor elke kattenliefhebber helpt je van A tot Z naar een prachtvacht voor jouw kat! Inclusief handige stappenplannen én handige tips voor eerste hulp bij vachtproblemen van je kat! Het lekker leesbare boek is voorzien van mooie foto’s ter illustratie.

promotie-eenklit-vrijekat
Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

SPELENDERWIJS JE PUP OPVOEDEN

EEN HANDBOEK VOOR HET OPVOEDEN VAN JE PUP

Wederom een samenwerking met Cindy Schwering. Een rijk geïllustreerd boek waarbij ik alle foto’s heb mogen verzorgen.

Auteur: Cindy Schwering
Titel: Spelenderwijs je pup opvoeden
Cover foto’s : EyeDea fotografie
Eerste druk: Juli 2014, Nederlandstalig
ISBN:978-90-774628-7-4
Harde kaft, 128 pagina’s

Meer info en bestellen kan via Bol.com

Beschrijving
‘Spelenderwijs je pup opvoeden’ Dit boek is geschreven voor kersverse puppyeigenaren die hun pup op een positieve en plezierige manier willen opvoeden. Alle relevante onderwerpen die samenhangen met de komst en de opvoeding van een pup komen in dit boek aan bod. Het boek is to the point en toegankelijk geschreven en staat boordevol concrete adviezen en handige tips. In combinatie met de prachtige foto’s van dierenfotograaf Anita Giskes is dit praktische puppyboek een aanwinst voor iedere (toekomstige) hondenbezitter! Over de auteur: Cindy Schwering heeft inmiddels meerdere dierenboeken op haar naam staan. Haar vlotte en begrijpelijke manier van schrijven zorgen ervoor dat haar boeken voor iedereen ‘lekker weglezen’.

DE MAINE COON

PRACHTIG BOEK VOOR DE MAINE COON LIEFHEBBER

Wederom een samenwerking met Cindy Schwering. Een rijk geïllustreerd boek waarbij ik alle foto’s heb mogen verzorgen.

Auteur: Cindy Schwering
Titel: De Maine Coon
Cover foto’s : EyeDea fotografie
Eerste druk: Juni 2012, Nederlandstalig
ISBN: 978-90-77462-64-5
Harde kaft, 120 pagina’s

Meer info en bestellen kan via www.dierenboekenbestellen.nl

Beschrijving
“In dit boek lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van deze populaire raskat. Ook de aanschaf, socialisatie, verzorging, gezondheid, het fokken en tal van andere onderwerpen komen in dit uitgebreide naslagwerk aan bod.
Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een dierenarts en een keurmeester bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de adembenemende foto’s van dierenfotograaf Anita Giskes en de bijzondere vormgeving is dit informatieve boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Maine Coon-eigenaar! “

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider
Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

KANKER BIJ HONDEN

INVLOED VAN STRESS, VOEDING, KARAKTER EN VACCINATIE

Auteur: Monique Bladder
Titel: Kanker bij honden
Illustraries : o.a. EyeDea fotografie
Eerste druk: 2011, Nederlandstalig
ISBN: 978-94-902860-2-6
Harde kaft, 115 pagina’s

Meer info en bestellen kan via www.bol.com

Beschrijving
Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak bij honden. In dit boek maakt auteur Monique Bladder inzichtelijk dat de kans op kanker te verkleinen is door goed op de levensstijl van je hond te letten. Haar inventarisatie onder ruim 800 hondeneigenaren heeft opmerkelijke uitkomsten opgeleverd: bewuste keuzes en stressmanagement helpen kanker voorkomen! Het boek geeft inzicht in wat je zelf kunt doen om het risico op kanker bij je hond zoveel mogelijk te verkleinen. Naast preventie en oorzaken van de ziekte, komen ook de behandelmethodes aan bod. Het boek is een waardevolle handreiking voor hondeneigenaren, dierenartsen, paraveterinairs, gedragstherapeuten en geïnteresseerden in natuurgeneeskundige behandelmethodes.”

DER CANE CORSO (DUITS)

DER CANE CORSO ITALIANO: EIN PORTRAIT

Auteur: Margit Hartleb
Titel: Der Cane Corso Italiano
Illustraries : o.a. EyeDea fotografie
2017, Duits
ISBN: 978-30-004135-6-8
Twee versies, 423 pagina’s

Meer info en bestellen kan via www.canecorso-buch.de

Beschrijving
Das erste deutschsprachige Buch über den Cane Corso erschien 2013 als Hardcover-Ausgabe, die momentan nicht mehr zur Verfügung steht. Die aktualisierte E-Book-Version bietet auf umgerechnet ca. 390 Seiten und mit rund 270 Abbildungen umfassende und detaillierte Einblicke in die Rasse- und Entwicklungsgeschichte dieser faszinierenden Hunderasse. Neben den historischen Informationen bilden Wesen, Zucht, Kauf, Haltung etc. weitere Schwerpunkte.”

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider
Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

DE CANE CORSO (NL)

EEN RIJK GEÏLLUSTREERD NASLAG WERK OVER DIT IMPOSANTE RAS

Mijn eerste fantastische samenwerking met Cindy Schwering. Een rijk geïllustreerd boek waarbij ik alle foto’s heb mogen verzorgen.

Auteur: Cindy Schwering
Titel: De Cane Corso
Cover foto’s : EyeDea fotografie
Eerste druk: Juni 2010, Nederlandstalig
ISBN: 978-90-560-0013-4
Harde kaft, 120 pagina’s

Meer info en bestellen kan via www.dierenboekenbestellen.nl

Beschrijving
“De Cane Corso is van het type ruwe bolster, blanke pit. Een imposante en sterke hond met een sociaal en aanhankelijk karakter. Een grote, trouwe kameraad voor het hele gezin. Geen wonder dat dit betrekkelijk nieuwe ras sterk in opkomst is!

In dit boek lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van de Cane Corso. Ook de aanschaf, opvoeding, verzorging, voeding, gezondheid, het fokken en tentoonstellen komen aan bod. In dit uitgebreide naslagwerk wordt bijzondere aandacht besteed aan de puppyfase van de hond en mijlpalen die de pup daarin doormaakt.

Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een dierenarts en een keurmeester bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de prachtige fotografie en de bijzondere vormgeving is dit informatieve en complete boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Cane Corso-eigenaar.

DE CHIHUAHUA

EEN HANDBOEK VOOR HET OPVOEDEN VAN JE PUP

Een van de eerste succesvolle samenwerkingen met Cindy Schwering. Een rijk geïllustreerd boek waarbij ik heel veel foto’s heb mogen verzorgen.

Auteur: Cindy Schwering
Titel: De Chihuahua
Cover foto’s : o.a. EyeDea fotografie
Illustraties: o.a. EyeDea fotografie
Derde & vierde druk: 2017, Nederlandstalig
ISBN: 978-90-77462-64-5
Harde kaft, 120 pagina’s

Meer info en bestellen kan via www.dierenboekenbestellen.nl

Beschrijving
In deze uitgebreide ‘gebruiksaanwijzing’ met als titel De Chihuahua lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van dit populaire rashondje. Ook de aanschaf, puppyfase, opvoeding, verzorging, gezondheid en tal van andere onderwerpen komen in dit informatieve naslagwerk aan bod. Het boek bevat zelfs een handig overzicht van alle puppymijlpalen die het hondje zijn eerste levensjaar doormaakt en welke acties daarbij eventueel van het baasje nodig zijn. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, drie keurmeesters en twee dierenartsen bevat dit boek veel praktische informatie en bruikbare tips. Kortom: een informatief en nuttig boek dat qua verschijningsvorm net zo hip and happening is als het ras zelf!

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

DIVERSE PUBLICATIES

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

DRUKWERK

VAN KALENDER TOT FOLDERS

Af en toe levert EyeDea Fotografie naast de foto’s ook het ontwerp voor het drukwerk aan. Hiernaast is een voorbeeld te zien van een kalender, deze is te bestellen via: www.dierenboekenbestellen.nl

VERSCHILLENDE VERPAKKINGEN

VAN VLOOIENMIDDEL TOT BROKJES

Af en toe duikt er een foto op van EyeDea Fotografie op een verpakking, van bijv, honden- en kattenvoeding, anti-vlooienmiddel of kattenbakvulling.

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider
Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Slider

VERSCHILLENDE WEBSITES

FOTOGRAFIE VOOR WEBSHOPS

In de loop van de jaren zijn op verschillende sites foto’s van EyeDea Fotografie gebruikt. Zowel op de sites van huisdierenbaasjes, liefhebbers, verschillende fokkers, maar ook op commerciële webshops.

Eén webshop wil ik graag in het bijzonder noemen. Het gaat om de webshop van Your Precious Gift . Met enige regelmaat komt er weer een enorm pakket bij ons op de deurmat met de meest fantastische honden – en kattenspulletjes om gefotografeerd te worden. Heel hebberig word ik ervan.  Deze site is een echte aanrader om eens een bezoekje te brengen.

Hiernaast zie je een screenshot en een aantal van de mooie producten van deze mooie online winkel.

error: Content is protected !!