logo-nw2-2019-72dpi

SAVANNAH BOEK

de_savannah_kat_cover_3
de_savannah_kat_achterzijde_2

Het resultaat van een grote klus waar ik de afgelopen twee jaren aan gewerkt heb, is nu in boekvorm tastbaar! Bijna 200(!) foto’s van mijn hand. En wat ben ik trots!  

Toen ik de opdracht kreeg, kende ik het ras nog niet zo heel goed (pas 1 x eerder een Savannah model in de studio mogen ontvangen). Inmiddels heb ik verschillende Savannahs, van allerlei verschillende generaties voor mijn lens gehad en wauw, wat zijn ze leuk! En indrukwekkend mooi natuurlijk. Hun vriendelijke en relaxte karakter in combinatie met hun grote jachtinstinct maakte het echt een cadeautje om met deze leuke katten te mogen werken. Ze zijn lekker nieuwsgierig en daarom eigenlijk overal wel voor in. Maar ook erg ondernemend en snel, wat af en toe voor een extra grote uitdaging zorgde. Ik heb deze prachtige katten zowel in mijn studio als op verschillende (buiten)locaties vastgelegd, wat in het boek een heel leuke afwisseling geeft.
Het boek is samengesteld en geschreven door Cindy Schwering (www.dierenboekenbestellen.nl) en de leuke en verzorgde vormgeving heeft Nelleke Dikkerboom (www.tantepee.nl) verzorgd. Er zijn ook nog enkele schitterende foto’s van dierenfotograaf Carolien van Schie in het boek te bewonderen. Het is echt een prachtig en ook zeer informatief, maar toch lekker leesbaar boek geworden. Het boek heeft een groot formaat, waardoor mijn foto’s – en uiteraard de fotomodellen – nog beter tot hun recht komen. Ik vond het een intensieve maar ontzettend leuke klus en ben blij dat ik het ras  persoonlijk heb mogen leren kennen. Dit prachtige kattenras behoort inmiddels absoluut tot een van mijn favorieten!

 

Het boek De Savannah kat (ISBN 978-90-811330-5-0) is nu overal verkrijgbaar!

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer
+31 68147 8149
Studio / werklocatie:
Almere - Haven & werkzaam door heel NL
MAIL
error: Content is protected !!