logo-nw2-2019-72dpi

DIEREN FOTOGRAFIE

"Een waardevolle herinnering
voor het leven"

Hoe werkt het
Op een ontspannen wijze maken we een reportage buiten / outdoor of in de studio. Alles is mogelijk, knaagdieren, reptielen, boerderijdieren, paarden maar zelfs ook ‘wilde’ dieren. Door jarenlange ervaring en het volgen van allerlei dieren cursussen en seminars, weet ik wat ik van het model kan verwachten en hoe ik deze (en hun baasje ) kan geruststellen. Ik leg je van te voren uit wat je het beste mee kunt nemen naar de studiosessie. We hebben van te voren ruim contact.
Een buitensessie is ook mogelijk (zie FAQ’s).

Meer informatie
scroll naar beneden voor de FAQ’s

PORTFOLIO

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Shadow
Slider

Veel gestelde vragen

Wat moet ik meenemen naar de shoot?

Als baasje weet je vast precies welke speeltje jouw dier leuk vindt! In de studio heb ik ook speelgoed liggen, maar mijn ervaring leert dat dieren hun eigen lievelingsspeelgoed prefereren. Neem ook wat lievelinssnacks voor je lieveling(en) mee. Een reismand of bench is ook heel prettig.
Er staat een bench in mijn studio die je mag gebruiken. Hou er wel rekening mee dat sommige modellen het niet cool vinden, wanneer ze zelf in de spotlight staan, dat er een ander meekijkt. Ze raken daardoor vaak erg afgeleid.

Ook naar een buitenshoot is het handig om iets te hebben waar het dier op reageert, dat kan een snackje zijn e/o een speeltje. We hebben vooraf aan de shoot hierover zeker nog contact over.

Mag ik met meer dan twee modellen langskomen?

Jazeker. Wanneer je met meer modellen naar de shoot wilt komen, mag dat natuurlijk, maar dan zit er wel een meerprijs op. Alles gaat in goed overleg, stuur mij daar gerust een berichtje over. Het is ook belangrijk dat de modellen gescheiden kunnen worden (d.m.v. evt meerdere reisbenches) zodat het model niet afgeleid wordt door de andere, wachtende, modellen.

. Alle modellen dienen van hetzelfde gezin te zijn!

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer
+31 68147 8149
Studio / werklocatie:
Almere - Haven & werkzaam door heel NL
MAIL
error: Content is protected !!