logo-nw2-2019-72dpi

COMMERCIËLE FOTOGRAFIE

"Een waardevolle herinnering
voor het leven"

Hoe werkt het
Bij EyeDea Fotografie is het mogelijk om voor verschillende doeleinden foto’s te kopen. Zowel vanuit de gigantische diverse database als wel op verzoek. EyeDea Fotografie heeft al voor veel verschillende doeleinden foto’s mogen afleveren. Denk aan; websites, verpakkingen, advertenties, magazines, illustraties voor boeken, reclame op billboards, auto’s, etc. In zowel binnen- als buitenland. Foto’s kunnen met verschillende licenties worden afgenomen.
Eventueel is het aanleveren van een (digitaal) printklaar e/o drukklaar ontwerp ook zeker mogelijk!
Vragen? (zie FAQ’s). Of stuur mij een mailtje.

Meer informatie
scroll naar beneden voor de FAQ’s

PORTFOLIO

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Shadow
Slider

Veel gestelde vragen

Ik heb een geschikte foto op deze site gevonden, wat nu?

Wanneer je op zoek bent naar een foto die jij geschikt vindt voor jouw nieuwe site of product, en je ziet een geschikte foto hier op de site staan, dan kun je mij het beste een mailtje  sturen. Dan kunnen we kijken of het gezien de rechten van deze foto ook mogelijk is om deze te kunnen afnemen.

Waar kan ik de beschikbare foto's vinden van de database?

Deze foto’s staan niet allemaal online. Mocht je iets zoeken, een wens hebben, of ben je er nog niet helemaal uit, stuur mij dan een mailtje. Ik kan altijd meedenken, en dan laat ik je voorbeelden zien van wat er al is, en desgewenst pas ik iets aan wat al bestaat, of maak ik iets op maat. Alles gaat in goed overleg.

Wat als ik een foto op maat gemaakt wil hebben?

Wat leuk! Dat kan natuurlijk.
Wellicht heb ik ook al iets dat geschikt is in mijn mega grote database, of een foto die iets aangepast dient te worden. Ik hoor graag je ideeën, en stuur mij gerust een mailtje! Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer
+31 68147 8149
Studio / werklocatie:
Almere - Haven & werkzaam door heel NL
MAIL
error: Content is protected !!