logo-nw2-2019-72dpi

HONDEN STUDIO FOTOGRAFIE

"Een waardevolle herinnering
voor het leven"

Een reportage van je trouwe viervoeter, terwijl je hond een fijn dagje uit heeft, hou jij er een prachtige visuele herinnering aan over.

Hoe werkt het
Op een ontspannen wijze maken we een reportage in de studio. Door jarenlange ervaring en het volgen van allerlei cursussen en seminars, weet ik wat ik van het model kan verwachten en hoe ik deze kan geruststellen.

Meer informatie
scroll naar beneden voor de FAQ’s

PORTFOLIO

Arrow
Arrow
Full screenExit full screen
Shadow
Slider

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik of een studioshoot of buitenshoot de beste keuze is?

Als baasje ken je je hond het beste. Is je hond het mooist en het meest happy buiten? Dan is het leuk om naar buiten te gaan voor spectaculaire actiefoto’s of mooie ontspannen foto’s voor een natuurlijke achtergrond. Maar gaat jouw voorkeur uit naar studiofoto’s en vindt jouw hondenmaatje alles wel prima, is relaxed e/o stabiel, dan kan een afspraak ook prima in de studio!

Is jouw lieverd niet gewend om vaak op pad te gaan, is hij / zij snel onder de indruk en niet gauw weer ontspannen, dan is het goed om van te voren hier uitgebreid contact met mij over te hebben. Denk  altijd aan het welzijn van je hond en maak op basis daarvan een goede en juiste beslissing. Ik denk graag met je mee.

Wat als ik een buitenshoot wil en het is slecht weer?

In dat geval kan de studio altijd als back-up plan gebruikt worden indien je dat wenst zodat de shoot die dag zeker kan doorgaan. Anders zoeken we in overleg een andere datum.

Wat als ik met meer dan 2 honden wil komen?

Wanneer je met meer honden naar de shoot wilt komen, mag dat natuurlijk, maar dan zit er wel een meerprijs op. Alles gaat in goed overleg, stuur mij daar gerust een berichtje over. Alle honden dienen van hetzelfde gezin te zijn!

CONTACT OPNEMEN

Telefoonnummer
+31 68147 8149
Studio / werklocatie:
Almere - Haven & werkzaam door heel NL
MAIL
error: Content is protected !!